Ochre Barn

Hide info

Client Private
Completed 2011
Budget N/A

Taking the beautiful backdrop of agricultural Norfolk, Ochre Barn is a multi purpose development. It houses a retreat, studio space and private residential accommodation. The project fuses together these different uses making the barn a place of inspiration, enjoyment and relaxation.

We have treated the Victorian brick buildings as if they were listed externally, in order to maintain their industrial character. We have worked with existing openings, setting new sliding doors back inside the wall openings to create depth and expose the existing bull nose detailing.

Internally we have kept the large open spaces, working with the notion of buildings within buildings to define individual spaces.

We acted as Architect, Project Manager and Main Contractor on this project.

Featured in Dwell Magazine and The Saturday Telegraph

Photographs by Damian Russell.